Јавете ни се +86-18058507572
Испратете ни е-пошта sales@leyusen.com
Дома > За нас>Нашата фабрика

Нашата фабрика

Ningbo Lux universe Lighting Technology Co., Ltd. се наоѓа во Ningbo Кина, со предноста на удобен транспорт. Нашата компанија е специјализирана за дизајнирање, истражување и развој, производство и продажба на сите видови ретровизори, главно за LED огледала.


Посветени сме на професионално прилагодување и обезбедуваме решение за LED огледало за бања/спална соба/дом за клиенти на различни пазари ширум светот. Имаме свој тим за истражување и развој и строг систем за контрола на квалитетот.

И нашите производи имаат добиено VDE, TUV, Semko, CE / RoHS и други професионални сертификати за да ги задоволат потребите за сертификација на различни пазари.


Да обезбедиме професионални и искрени производи и услуги за глобалните клиенти е наша мисија и цел. Ние ќе се придржуваме до принципот на клиент прво и со нетрпение очекуваме да ви обезбедиме одлични OEM / ODM услуги!


Our Products:

Огледала со LED осветлени без рамка и рамка

LED огледала за бања и ретровизори со целосна должина

Muti-function Smart Mirrors

Волшебни огледала

LED шминка / Разновидни огледала

Огледала што не се осветлени

OEM/ODM проект на прилагодени огледала

 

Апликација за производ:

Хотел; Салон за убавина; Берберница; Здравствен дом; Фитинг соба; Внатрешна декорација на домот; Бања; Спална соба; Гардероба итн.


Дождлив Чоу

Мобилен:0086-18058507572

 Email: info@leyusen.com




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy