Јавете ни се +86-18058507572
Испратете ни е-пошта sales@leyusen.com

Како да ја изберете функцијата на ЛЕР огледало за бања?

2021-05-26

LED ретровизори за бања are now generally popular, and the bathroom mirrors that were originally displayed and used in high-end hotels are now gradually being used in ordinary people's homes. It also proves from the side that people’s living standards have improved, and people have begun to pursue a higher quality of life. But this is far from enough, you must understand the composition of LED ретровизори за бања from the function and hardware.

 

Прво, да разговараме за ЛЕР огледалото за бања, функцијата на ЛЕР. Како што сугерира името, тоа е да се инсталираат LED светлосни ленти околу огледалото за да се игра улогата на осветлување. Секој го знае принципот на рефлексија на огледалата, па колку е јасен и вистинит одразот? Исто како и светлото за полнење што се користи во основата за фотографирање, осветлувањето на денот е многу потребно. Само ако изворот на светлина е доволен, одразот ќе биде пореален и појасен, ќе биде поубав и поубав. Пред излегување, секој обично гледа во шминка и облека во огледало. Огледалото за бања со ЛЕР може да ве извести појасно и да ве натера да се соочите со новиот ден посигурно.

Ајде да разговараме за функцијата против магла наLED ретровизори за бања. Кога се бањаме, водената пареа ќе формира слој на магла на површината на стаклото, што ќе стане магливо и огледалото привремено ќе ја изгуби својата функција. Функцијата против магла може да ја подобри оваа состојба. Принципот на функцијата против магла е да се додаде слој на електростатско филмче на задниот дел од огледалото, кој ќе се загрева откако ќе се вклучи, а водената пареа ќе испари природно кога ќе удри во огледалото, така што нема појава на водена пареа се генерираат. Оваа функција е исто така многу практична дома, силно се препорачува да ја користите.




  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy