Јавете ни се +86-18058507572
Испратете ни е-пошта sales@leyusen.com

Која е улогата на LED паметното огледало за бања?

2022-07-19

LED паметни огледала за бањаа во бањите најчесто се поставуваат козметички огледала. Тие се стандардни во кабинетите за бањи и се исто така еден од најкористените домови во нашиот секојдневен живот.


Backlit Round LED Bathroom Mirror


Огледала за бања со LED светламоже да се користи како цевки. Неговите уникатни LED светла, фотоелектричните и топлината се разумно комбинирани. LED паметните ретровизори за бањи можат прво да играат улога на осветлување на бањата во спалната соба, а исто така може да го допрат и затемнувањето, давајќи предно светло на лицето, шминката не пропушта ниту еден детал. Огледалото користи трансформатор, безбедност на низок напон од 12 V, а може да игра и улога во одмаглувањето.

Огледалната површина наLED паметно огледало за бањаможе да гравира копчиња за прекинувачи за функции како што се одмаглување, време, температура и осветлување според функционалните потреби.


https://www.sino-ledmirror.com/decorative-led-mirror-cabinet-with-three-mirror-doors.html


LED паметни огледала за бањашироко се користат во многу хотели и домови. Не само што стилот е лесен и луксузен, туку и изгледот не само што може да игра декоративен ефект, туку и да им даде повеќе избор на паметните домови. Многу луѓе слушнале за LED паметни огледала за бања. Која е улогата на LED паметните огледала за бања?

1. Откако ќе се бањате во бањата, паметното LED огледало за бања може брзо да се одмагли со едно копче, така што огледалото постојано ќе биде чисто.

2. ЛЕД паметното огледало за бања може да ја игра улогата на затемнување без чекори, лесно префрлување на светли бои, враќање на сончевата светлина и светло на предното полнење.

3. LED паметното огледало за бања има Bluetooth функција, мобилниот телефон е поврзан со огледалото, а многу е погодно и практично да слушате музика и да одговарате на телефон додека се туширате.

4. LED паметен екран на часовникот со огледало во бањата, време на прикажување на огледалото, не грижете се да пропуштите ниту еден состанок.

5. Индукција на човечкото тело LED паметен прекинувач за допир на огледало за бања, прекинувач за допир на огледало за отворање на различни функции.


Oval LED Dressing Mirror With Multi-functions


Друга предност на оваLED паметно огледало за бањае тоа што не само што обезбедува функции за сликање како обични огледала, туку ни обезбедува и попрактично искуство како паметен дом, што ни овозможува пореално да сфатиме дека паметната технологија е околу нас!


Rectangle LED Bathroom Mirror With 3x Magnifying Circle







  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy