Јавете ни се +86-18058507572
Испратете ни е-пошта sales@leyusen.com

LED паметното огледало за бања ја осветлува убавината на животот

2022-09-29

Во секојдневниот живот, без разлика дали сте дома или на службени патувања,огледала за бањасе потреби кои се користат секој ден. Не само за облекување, туку и за пристојно облекување, што ја додава убавината на денот.

ОваLED паметно огледало за бања, огледалото е направено од 5mm ултра-бело стакло, LED светла, исто така може да се одмаглува, огледало при прикажување време, температура, временски услови и други погодни функции, огледалото исто така има прекинувач на допир, лесно, без чекори за затемнување, полн со стил убавина на.

Белата светлина на огледалото е лентата на отворот, која обезбедува светлина за фронтално полнење. Со ултра чистото огледало, можете подобро да се видите и да цртате нежна шминка.

Се надевам дека убавината што ја носи паметното ЛЕД огледало ќе ја придружува убавината и ќе создаде бескрајна убавина за хотелското живеење или семејниот живот.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy