Јавете ни се +86-18058507572
Испратете ни е-пошта sales@leyusen.com

Совети за купување светла со лед огледало

2023-08-25

Совети за купувањеLED светла за огледало

When you choose this type of lamp, you must first determine the wattage of the lamp according to the size of the bathroom. Nowadays, the wattage of mirror lamps on the market is relatively small, among which 7w, 10w, and 10w are more commonly used. How many watts the LED mirror headlight uses depends on the size of the bathroom. Generally, household lighting is calculated at about 0.7W-1W/square meter.

Совети за купување на LED огледало светла два

Во денешно време, на пазарот има различни стилови и големини на ретровизори, а вие можете да изберете според вашите сопствени преференции и стилот на декорација на бањата. Ако сакате да изберете интегрирано светло, измерете ја ширината на огледалото. Исто така, постојат некои независни стилови на светилки, а бројот на избори треба да биде повеќе.

Совети за купувањеLED светла за огледалотри

Сите горенаведени се избрани, следниот чекор е да го изберете абажурот. Во моментов, на пазарот има многу видови на абажури, а вие можете да изберете според вашите сопствени преференции. Во споредба со површината на огледалото, матираното LED светло на огледалото е релативно помалку блескаво, а светлината е помека. Ова зависи од личниот избор. Ако се плашите дека ќе биде темно, можете да ја изберете површината на огледалото.

Совети за купувањеLED светла за огледалочетири

Огледалните светла не само што можат да го направат просторот за капење помодерен, туку и во голема мера го олеснуваат користењето на сопствениците. Стилот и квалитетот на ретровизорите се различни, а голема разлика има и цената која генерално се движи од десетици до стотици, а разликата е многу голема. LED-ретровизорите со ниски цени имаат мали чипови и брзо распаѓање на светлината. Не паѓајте во стапицата на трговците со ниски цени.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy